Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
Toimitusaika vain 1-3 arkipäivää
Toimitusaika
vain 1-3 arkipäivää
Kotimainen verkkokauppa
Kotimainen verkkokauppa
Laaja valikoima
Laaja valikoima
Ilmainen toimitus, kotiinkuljetus sekä palautus yli 50 euron tilauksiin
Ilmainen toimitus, kotiinkuljetus sekä palautus yli 50 euron tilauksiin

Juhlamekot

Juhlamekot

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

Juhlamekko

Laadukkaat juhlamekot tunnetuilta merkeiltä. Laajasta valikoimastamme löydät mekot perhejuhlista aina linnanjuliin saakka. Verkkokaupassamme voit tutustua tarjontaan, myymälässä saat asiantuntevaa palvelua, joka auttaa juuri sinulle sopivan mekon valinnassa. Tarvittaessa korjauspalvelumme räätälöi mekon juuri sinulle sopivaksi.

Juhlamekko - Esittele upeaa tyyliäsi

Esittele upeaa tyyliäsi ja löydä juhlamekko, joka kertoo sinusta itsestäsi.

Oikean juhlamekon löytäminen voi olla haastavaa ja samalla inspiroivaa. Valittavana on niin monia eri tyylejä sekä trendejä, joten voi olla vaikeaa tietää, mikä niistä sopii sinulle. Mekon tulisi sopia omaan tyyliin ja persoonaan, tilaisuuteen sekä omaan vartalotyyppiin. Valikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman juhlamekkoja jokaiseen tilaisuuteen. 

Ennen juhlamekon valintaa on hyvä selvittää tulevien juhlien etiketti, mikäli juhlat niin vaativat. Useissa tilaisuuksissa juhlapukeutuminen on vapaampaa, joka mahdollistaa oman persoonan esille tuomisen vahvemmin. Olipa kyseessä sitten häät, pikkujoulut tai vaikka rippijuhlat, etsit klassista juhlamekkoa tai kaipaat rohkeampaa, erottuvampaa juhlamekkoa, meidän laajasta valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi.

 

Erottaudu omalla persoonalla

Juhlamekkoja ja juhlamekkotyylejä on erilaisia. Alkuun suosittelemme miettimään minkälaista mekkoa etsit. Etsitkö hyvin erottautuvaa vai hieman hillitympää vaihtoehtoa. Kirkkaat värit ja rohkeat printit ovat aina loistava vaihtoehto luomaan katseenvangitsijaa. Myöskin juhlamekko, joka sisältää ainutlaatuisia yksityiskohtia kuten helmiä ja paljetteja tekevät mekosta erottautuvan. Mikäli haluat pystytellä hillitymmissä valinnoissa valitse itsellesi hillitty juhlamekko. Esimerkiksi klassinen musta toimii aina eleganttina valintana.

 

Pitkä juhlamekko

Pitkä juhlamekko on täydellinen valinta juhlaan. Pitkän juhlamekon pituus voi vaihdella lattian pituudesta juuri nilkan yläpuolelle. Ennen pitkän juhlamekon valintaa suosittelemme ottamaan huomioon, onko kyseessä muodollinen vai rennompi tapahtuma. Mikäli osallistut muodollisiin illallisjuhliin, hillityt tummansävyiset mekot ovat erinomainen valinta. Jos juhlat ovat arkipäiväisempi kokoontuminen, voit kokeilla kirkkaampia sävyjä, kuten punaisia ja vaaleanpunaisia.

Usein pitkissä juhlamekoissa käytetään hienovaraisia kuvioita, kuten pilkkuja tai kukkakuvioita eikä rohkeita raitoja tai ruudullisia, jotka saattavat olla liian ylivoimaisia yhdistettynä muihin asusteisiin, kuten koruihin ja kenkiin.

 

Lyhyt juhlamekko

Juhliin pukeutuessa mikään ei voita tyylikkään lyhyen mekon klassista ilmettä. Osallistuitpa sitten ulkoilmatapahtumaan tai viralliselle illalliselle, voit tehdä lähtemättömän vaikutuksen oikealla juhlamekolla. Valikoimastamme löydät monia tyylejä sekä värejä ja löydät varmasti sellaisen, joka erottaa sinut joukosta.

Jos etsit jotain hauskaa, kokeile kirkkaan väristä lyhyttä juhlamekkoa, jotka sisältävät kuvioita. Tämä sopii erinomaisesti kesäjuhliin tai rentoihin tapahtumiin, joissa haluat esitellä leikkisää puoltasi. Muodollisempia tilaisuuksia varten voit valita esimerkiksi tyylikkään tuubimekon, jossa on koristeita, paljetteja tai muita yksityiskohtia.

 

Kesäinen juhlamekko

Kesäkauden ollessa täydessä vauhdissa on hyvä miettiä miten helteet voitetaan tyylikkäästi upealla kesämekolla. Etsitpä jotain rentoa tai muodollisempaa kesäistä juhlamekkoa, valikoimastamme löydät varmasti upean mekon, joka auttaa sinua pysymään viileänä ja näyttämään upealta.

Kesämekkoa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon sekä mukavuus että tyyli. Kevyet kankaat kuten puuvilla ja pellava ovat täydellisiä kuumina kesäpäivinä mutta samalla erittäin tyylikkäitä. Puuvilla ja pellava ovat kankaina erittäin hengittäviä joten nämä ovat takuuvarmoja mekkoja kesäjuhliin. Mikäli etsinnässä on rennompi ilme ja olet osallistumassa rennompiin kesäjuhliin, valikoimastamme löytyy myös muut kesäiset juhlamekot.

Talvinen juhlamekko

Talvella ilma voi olla joissain tilanteissa erittäin kylmä ja se on tärkeä ottaa huomioon juhlamekon suunnittelussa. Hyviä talvisia juhlamekkomateriaalia ovat esimerkiksi paksut villamekot sekä sametti, jotka ovat lämpimiä kankaita ja tuovat juhlallisen tunnelman. Talvisin suositaan myös pitkiä mekkoja sekä pitkät hihat tuovat lisää lämpöä kylmään ilmaan.

Juhlaiset lisävarusteet

Juhlamekko kruunataan lisävarusteilla esimerkiksi koruilla, laukulla sekä kengillä. Pidä lisävarusteet yksinkertaisina mutta tyylikkäinä. Klassiset korkokengät ja minimaaliset korut varmistavat, että katseet kohdistuvat upeaan mekkoosi. Voit halutessasi myös valita yhden rohkean lisävarusteen, kuten kirkkaan laukun tai paksun kaulakorun, joka auttaa yhdistämään koko kokonaisuutesi.